News from RVN's portfolio company GreenCharge Infra AB

The company has entered new agreements with Ljungby and Ronneby municipalities, and will supply their management tools and payment solutions for charging electric vehicles.

GC Infra will also develop a new app to the information campaign Tanka Grönt (Green Fuel), in cooperation with TRB (trb.se) and Miljöfordon Sweden. This will be a tool for helping to locate environmentally friendly fuels for specific vehicles. The project starts in Blekinge County with the aim set for the rest of Sweden. See also http://greencharge-infra.se/.

 

//

Nyheter Från RVNs portföljbolag GreenCharge Infra AB

Bolaget har har fått nya avtal med Ljungby och Ronneby kommuner, och kommer att leverera sina administrationsverktyg och betalningslösning för laddning av elbilar med mobil-App.

GC Infra ska även utveckla en ny app till informationskampanjen Tanka Grönt.  I samverkan med TRB (trb.se) och Miljöfordon Sverige bygger GC Infra ett verktyg för att hitta miljövänliga alternativ till just det egna fordonet. Projektet startar i Blekinge med siktet inställt på resten av landet. Se även http://greencharge-infra.se/.